Laster Arrangementer

Foredrag med en av verdens fremste eksperter innen jordbiologi og jordhelse! Vi har gleden av å invitere til webinar med Dr. Elaine Ingham 27. september.

Program

  • Introduksjon av jordens næringsnettverk , «The Soil Food Web», og samarbeidet mellom plantene og jordbiologien
  • La mikrobiologien jobbe for deg! Lær hvordan en mangfoldig jordbiologi kan gi deg en økonomisk gevinst og sunnere planter
  • Introduksjon i kompostering, og muligheter med gårdskompost i større skala
  • Næringsbalanse og risikoen for plantesykdommer i gårdskompost

Webinaret foregår på engelsk, men Ingham er en entusiastisk foredragsholder som er lett å forstå. Hun forklarer livet i jorda på en enkel og pedagogisk måte, og hvorfor det lønner seg å satse på en levende matjord. Elaine Ingham brenner for å vise sammenhengen mellom jordbiologi og veien til et bærekraftig landbruk.

Det blir mulighet å stille skriftlige spørsmål til Ingham etter hennes foredrag. Du kan skrive spørsmålet på norsk eller engelsk. Det blir lagt inn en 15 minutters pause halvveis i programmet. Webinaret foregår på ettermiddag/kveld på grunn av tidsforskjellen mellom USAs vestkyst og Norge.

Om foredragsholderen

Ingham har gjennom forskning og forelesninger bidratt sterkt til økt kunnskap og fokus på jordbiologi, samarbeidet mellom jordens mikroorganismer og planter, samt jordens næringsnettverk, «The Soil Food Web», i over fire tiår. Elaine Ingham har forsket og jobbet ved noen av de mest prestisjetunge organisasjonene innen landbruk og hage, Colorado State University, Melbourne University og Rodale Institute for å nevne et par. Siden 1996 har Ingham sitt egne selskap Soil Food Web Inc. med et flertall utdanningsløp og konsulentutdannelser.

 

Påmelding

Webinaret er gratis, men du må melde deg på innen 23. september. Du melder deg på via det elektroniske skjemaet nedenfor. Lenke til webinaret mottar du på e-post et par dager før webinaret, til adressen du oppgir ved påmelding. Husk å sette av tiden i din egen kalender.

OBS! Kontroller at e-postadressen du registrerer er riktig, slik at du mottar lenken til webinaret.

Lenke til påmelding her: https://www.statsforvalteren.no/oslo-og-viken/kurs-og-konferanser/2021/09/verdien-av-a-investere-i-levende-matjordjordbiologi/?fbclid=IwAR3U7bN0GYVuvFAF_lZWu8dX6smoavruOZpbyJJXRLUt1YWpBBFG-2vpx9g

Del gjerne i sosiale medier

Ønsker du å legge til ditt eget arrangement?

Klikk her

Go to Top