Laster Arrangementer
Velkommen til en inspirerende nettverkssamling om lokalmat!
Både for deg som er lokalmatprodusent og deg som jobber i restaurant, institusjonskjøkken eller kantine. For å få mer lokalmat på menyen i storkjøkken må produsenter og kjøkken møtes og snakke sammen! Sammen må de fortelle den fantastiske historien bak produktet eller retten som serveres!
Speed-dating!
Vi legger til rette for nye samarbeid gjennom speed-dating, der lokalmatprodusenter får presentert seg og hva de kan tilby, mens storkjøkken kan finne nye spennende råvarer å sette på sin meny.
Historiefortelling!
Dessuten kommer bonde og blogger Live Skinnes, som er et oppkomme av gode idéer og som ser muligheter der ingen andre ser dem. Hun kan inspirere en gråstein, blir det sagt, og når det kommer til historiefortelling er hun i en særklasse.
Bestilling og levering!
Foruten det får vi høre fra Per Arne Lislien, prosjektleder i Sigdal Utvikling, om erfaringer med PickApp – en handle- og leveringsapp. Kan den være relevant for proffmarkedet?
Bærekraftige kantiner!
Hanne Martinsen, opplæringsleder ved Buskerud vgs. forteller om pilotarbeidet med bærekraftige kantiner.
Bli med på en spennende dag, der du kan lære å fortelle historien til ditt produkt eller din rett og møte potensielle samarbeidspartnere!
Påmelding til hanne@smabrukarlaget.no innen 24. September pga. matservering.
Denne nettverkssamlingen arrangeres av Økouka Buskerud sammen med Buskerud Næringshage og prosjektet “Landbruk – lokal inspirasjon for smart utvikling” med støtte fra Viken Fylkeskommune.

Foto: Debio

 

Se mindre
Go to Top