Laster Arrangementer

Buskerud Bonde- og Småbrukarlag følger opp møtet «Fruktbar jord i grasdyrking og fôrproduksjon» som ble avholdt i Gol i Økouka med en serie på tre webinarer og et fysisk møte i Gol til våren. Sistnevnte kommer vi tilbake til. Webinarene tar for seg tre temaer: ferment, steinmel og biokull. Vi går inn på både teori og praksis og det blir satt av god tid til spørsmål. Foredragsholder er Vibhoda Holten fra VitalAnalyse. Webinarene gjennomføres på Zoom. Foredrag 45 min + 35 min til spørsmål (+ en liten pause)

Tirsdag 1. desember 19.30 – 21.00

Behandling av gylle og talle og bruk av steinmjøl

Dette nettmøtet tar for seg behandling av gylle og talle. Det er gode erfaringer med bruk av ferment, steinmjøl og biokull til å behandle gylle. Talle kan også behandles på noe tilsvarende måte. Oppskrifter og tips deles. En egen bolk blir viet til steinmjøl. Vi går inn på hvorfor steinmjøl brukes, ulike bruksområder på gården, hvilke typer som kan brukes og hvor en kan få tak i det.

Påmelding for å delta: hanne@smabrukarlaget.no. Lenke til møtene sendes på e-post ved påmelding. Gratis deltakelse og åpent for alle som ønsker å delta.

Vel møtt!

 

Vennlig hilsen

Hanne Prøis Kristiansen

Prosjektleder

Buskerud Bonde- og Småbrukarlag

+47  990 18 582

Del gjerne i sosiale medier

Ønsker du å legge til ditt eget arrangement?

Klikk her

Go to Top