Laster Arrangementer

Velkommen til demonstrasjon og test av fossilfrie maskiner og redskaper

Målgruppe: Bønder og andre landbruksinteresserte, kommuner og næringsliv.

Vi inviterer til demonstrasjon av nye fossilfrie teknikker og metoder på Buskerud videregående skole tirsdag 28. september kl 10.00.

På arrangementet vil det være mulig å teste en rekke fossilfrie løsninger i sitt “rette element”. Vi stiller med alt fra biler og gartnermaskiner, til hjullastere, gravemaskiner, korntørke og flishuggere – fra kjente leverandører.

I tillegg vil en rekke importører kunne svare på spørsmål som kan hjelpe deg i jakten på den riktige løsningen for deg.

Vi håper at næringsliv og kommuner som har planer om å skifte ut eller oppgradere maskinparken sin, eller er interessert i den kommende teknologien vil være interessert i å få prøvd disse løsningene «hands on» og i sitt naturlige miljø. Maskinene vil være alt fra små gartnermaskiner til store lastebiler, hjullastere og så videre, sier Gabriel Wergeland Krog, prosjektleder for Viken-prosjektet «Test av fossilfrie maskiner og kjøretøy».

Arrangementet er gratis, men krever påmelding. Påmeldingsfrist torsdag 23. september kl 24.00. Meld deg på ved å bruke denne lenen:
Demonstrasjon og test av fossilfrie maskiner og redskaper – Buskerud – Klima Østfold (klimaostfold.no)

Arrangør er klimaavdelingen i Viken fylkeskommune, sammen med: Test av fossilfrie maskiner og kjøretøy, Klima Østfold, Fossilfri 2030, Statsforvalteren i Oslo og Viken, Klimapartnere Viken og CleanCon, Buskerud vgs, Hvam vgs, Grønt Fagsenter Buskerud, Buskerud Bondelag, Buskerud Bonde- og Småbrukarlag, og Interreg ØKS-prosjektet Skritt mot klimanøytralt landbruk.

Del gjerne i sosiale medier

Go to Top